Oktató ▲▲▲
Iskolai, egyetemi tantárgy
Online és offline is
Debrecen és vonzáskörzete
Részletek:

Üzenet írása a hirdetőnek: Török Nóra
+36304820428
Hirdető saját oldala: Weboldal meglátogatása

Hirdetés leírása:

Török Nóra vagyok. 23 éve élek Debrecenben és környékén pedagógusi hivatásomnak. Diplomás angol nyelvtanár, diplomás fejlesztő-mozgásfejlesztő pedagógus és fejlesztő pedagógiai szakértői végzettséggel rendelkezem.

Angol nyelvtanárként egyénre szabott módszerekkel és eszközökkel segítem azokat, akik kezdőként, lelkes újrakezdőként, nyelvvizsgára készülve vagy felnőtt fejjel döntenek úgy, hogy ezt a gyönyörű nyelvet szeretnék tanulni. Ugyanakkor segítségére lehetek azoknak az iskolás nyelvtanulóknak is, akik elakadtak tanulmányaik során és több magyarázatra és gyakorlásra van szükségük a sikeres továbbhaladás érdekében

Fejlesztő pedagógusként többek között olyan részképességek (mint például a koncentráció, tájékozódás térben, időben és síkban a szerialitás, a figyelem, a feladattudat, a testtudat, a testséma stb.) fejlesztésével foglalkozom, melyek nélkülözhetetlenek a mindennapi életben, az iskolába lépés időszakában, bármely tananyag elsajátítása során valamint a sikeres iskolai teljesítményhez.